Werken bij

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Servicemedewerker voor in de winkel m/v (10 tot 20 uur per week)

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en afgeven van kleding. Daarnaast dient de gereinigde kleding te worden genummerd en voorzien van hoesmateriaal zodat de klant dit netjes mee kan nemen. Uiteraard dient de winkel er schoon en verzorgd uit te zien.

Wie zoeken wij?
Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en dat komt tot uiting in een klantgerichte opstelling met veel gevoel voor service. Tegelijkertijd ben je accuraat, ben je flexibel inzetbaar en heb je een representatief voorkomen. Tevens beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je bereid je met (interne) opleidingen verder te bekwamen. Tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk commercieel inzicht.

Het heeft onze voorkeur als je beschikt over aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker in de winkel. Voor doorgroeimogelijkheden komt ook een rijbewijs goed van pas.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar ontwikkeling en doorgroei hoog in het vaandel staan. Het salaris is conform het loongebouw van de CAO Textielverzorging.

Herken je je in bovenstaande, stuur dan jouw motivatie en cv naar info@destomerijtheresiastraat.nl.